dimarts, 24 d’abril del 2007

Duran Lleida




En Duran Lleida, es un dels polítics més cínics i impresentables d’aquest país, l’etern número dos de CiU, sembla que està per sobre del be i del mal, ara demanar la dimissió del Conseller Huguet , ara critica en Montilla, ara es presenta com a salvador de la pàtria, te més cara que esquena. Segons la última enquesta de valoració del politics, es el més ben valorat amb un 5,7 però aquí hi ha trampa:

Duran Lleida es el únic líder polític actual que no ha tingut mai responsabilitats de govern, no tinc en compte els mesos que va ser Conseller de Relacions Institucionals, amb el President Pujol, una Conselleria “florero” sense contingut, que per cert va dimitir quan Pujol va apostar per Artur Mas com a successor seu.

Duran Lleida es líder d’un partit polític que fa més de 30 anys que no es presenta en solitari a unes eleccions, es desconeix dons, actualment quina es la seva veritable representativitat política.

El que si sap tothom es que només sospira per ser ministre, espanyol, per descomptat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

JORDI PUJOL...Artur Mas y Durán Lleida.

Por Rafael del Barco Carreras

He oído que enfadado con Artur Mas y Antoni Durán Lleida les amenaza con volver a tomar las riendas. Podría presentarse a las elecciones con ...JAVIER DE LA ROSA, de Conseller de Desarrollo, Juan Piqué Vidal en Justicia, de Presidente del futuro Poder Judicial en Cataluña a Luis Pascual Estevill, y para consellé de la especial sección "Coordinaciones delincuenciales" a Antonio, el hermano mayor de Javier, al que también pagó la Generalitat sin trabajo conocido...y unos cuantos que personalmente me afectaron menos, como Masiá Alavedra, Prenafeta, Farreras, Alegre, Cullell, Romá, Subirá, Oller, Hortalá...etc...etc... y tantos amigos de Javier y Piqué Vidal que formaron el "Club de los Mentirosos" según el piadoso título de la biografía de Pascual Estevill, escrita por el periodista de El Mundo Félix Martínez...
ver www.lagrancorrupcion.com