dimecres, 14 d’agost del 2024

Apunts d'estiu

 

- Consulta d’ERC: Vaig votar que NO, a mesura que passen els dies estic més convençut del meu vot. Crec que ha estat un greu error entregar la Generalitat de Catalunya al PSC, que no deixa de ser el PSOE, no és un rival polític, sinó un enemic de Catalunya. El Psoe referent a Catalunya te el mateix objectiu que el PP, encara que ho dissimula una mica, assimilar Catalunya a Espanya, destruir-la con a nació.

- El President Puigdemont i la sessió d’investidura: Correcte no tenia que entregar-se al jutge prevaricador del Suprem, però potser no calia venir per fer la provocació.

Com a militant d’ERC, vaig sentir vergonya aliena escoltant les paraules del Consell Elena i del Comissari Sallent, he trobat a faltar per part d’Esquerra una desautorització o un toc d’atenció.

- President Illa: El veig un polític de baix perfil, sense talla de lideratge. Segurament un dels presidents més espanyolistes que ha tingut Catalunya. Farà mal als ulls però probablement el veurem a les celebracions espanyoles del 6 de desembre i de la Pasqua Militar, oferim vassallatge a la monarquia espanyola.

- Nou Govern: Certa decepció, el veig gris i espanyolista i no hi tinc gaires esperances.

dijous, 8 d’agost del 2024

El favor de John Verdon


 Editat per Roca Editorial, 508 pàgines, edició en català. Thriller de la sèrie protagonitzada pel ex detectiu David Gurney, vuitè llibre d’aquest peculiar autor que va publicar el seu primer llibre als 68 anys.

En aquest novel·la m’ha faltat més tensió narrativa i m’ha sobrat una mica d'excés de palla descriptiva per farcir una mica el llibre.

L’argument és potent i la trama enganxa al lector, segurament no tan com els títols anteriors, però al meu parer el desenllaç és una mica decebedor si tenim en compte el que promet la trama.

No obstant és un llibre del tot recomanables tant pels seguidors de la saga Gurney con pels amants de la novel·la negra.