divendres, 19 d’agost del 2016

Delta del Llobregat

Visita per primera vegada,  als espais naturals del delta del Llobregat, grata visita no pensava que pogués estar tan ben conservat, un entorn natural privilegiat, envoltat de tanta agressivitat; el port, l’aeroport, la pressió urbanística d’El Prat, etc. El marge esquerra, avui pràcticament no hi ha espais naturals, però si al marge dret on hi ha 145 Ha. de gran diversitat de flora i fauna.
Hem fet tres itineraris, el 1, 2 i el 3. Els itinerari 1 i 2 van des del centre d’informació fins la desembocadura del riu on hi ha la platja de Ca l’Arana, una platja verge que no si pot accedir, increïble que en el litoral més trinxat i poblat del mediterrani, al costat de Barcelona hi hagi una platja verge, doncs es cert.
Després vam fer el itinerari 3, des del centre d’informació fins l’edifici del Semàfor, passant per el canal de la Bunyola i l’antiga caserna dels carrabiners. Ambdós històrics i peculiars edificis.

En definitiva extraordinària experiència, en un entorn natural privilegiat, a tocar de Barcelona, una visita molt recomanable.

Canal de la Bunyola


Estany de Cal Tet.


Martinet Blanc al Canal de la Bunyola


Edifici del Semàfor.


Platja verge de ca l'Arana.


Camp de conreu dins l'espai natural protegit.

1 comentari:

RSPascuet ha dit...

T'han quedat bé i una bona selecció, pero la de l'avió és per mi la més Original i ben trobada.