dimarts, 23 de juliol del 2024

Cançons d'amor i de pluja de Sergi Pàmies.

 

Editat per Quaderns Crema, 179 pàgines. Recull de vint-i sis contes. Amb l’estil de l’autèntic Pàmies: càustic i absurd, però en aquest cas també, sentimental i melancòlic, escrit amb un llenguatge auster i precís.

Històries que podrien ser autobiogràfiques o inventades a partir de les pròpies vivencies. Si ja coneixeu Pàmies, el llibre no us decebrà i si no el coneixeu, aquest llibre sera un bon motiu per entrar dins el univers literari de l’autor.


diumenge, 7 de juliol del 2024

XX Lliga social de fotografia de l’AFA

 

Sisena i última entrega de la vintena edició de la Lliga. Tema obligat: Que surti el número 20, pel fet que aquest any es celebra la vintena edició de la lliga. He presentat aquesta foto, fruit d’un «divertimento» a partir d’un cartell senyalitzant els camis escolars a prop de les escoles arenyenques. No ha agradat ni al Jurat social ni al popular. En l’apartar social he quedat en vint-i-cinquena posició de vint-i-nou participants i en l’apartar popular he quedat últim.

En la Classificació Final, en l’apartat social he quedat en dissetena posició i en l’apartat popular en la cinquena posició.

Enguany he rebut el premi a la fidelitat per haver participat a totes les edicions de la lliga.