dilluns, 30 d’abril del 2007

Eleccions municipals 2007 (I)

Falten 27 dies per les eleccions, es coneixen tots els candidats i les llistes, hi ha prou elements per treure algunes conclusions hi atrevir-se a donar un pronòstic, aquí va el meu:

- CiU: 6 Regidors, espero i desitjo que l’electorat tingui en compte aquest 4 anys perduts miserablement, la falta de diàleg, les acusacions de tràfic de influencies, la falta d’equip, la nit de naps, etc ...
- PSC: 4 regidors, els socialistes arenyencs estan en caiguda lliure, però no crec que perdin el quart regidor. No obstant la llista la trobo poc socialista, diuen que hi ha mala maror interna, podem perdre vots en dos sentits els més espanyolistes cap a Ciudadanos i els mes socialistes cap a IC.
- ERC: 4 regidors, en tant que militant d’Esquerra, la meva opinió es parcial, però presentem un bon equip, tenim experiència de govern i bones idees per treure Arenys d’aquests ensopiment.
- IC: 2 regidors, si bé Iniciativa te un sostre electoral, l’Oriol pot fer que tingui una pujada de vots per treure el segon regidor (amb càrrec al PSC i en menor mesura a ERC).
- PP: 1 regidor, la dreta espanyolista arenyenca sempre vota, encara que no facin res un regidor el tenen assegurat. Els perjudicarà el fet que es presenti Ciudadanos ?.
- Via: No crec que treguin cap regidors, IC els ha deixa’t a l’estacada a fet que presenti una llista de circumstancies, poc cohesionada.
- C's: Espero i desitjo que no treguin cap regidor i que aconsegueixin dividir el vot espanyolista i fer que el PP no recuperi el segon regidor que havia tingut en algunes eleccions.