dissabte, 11 de novembre del 2006

Govern de progrés



Finalment la socioconvergència no ha triomfat, no he encertat el pronòstic, on no m’he equivocat es que hi va haver trucada de l’Arturo a ZP, reclamant el compromís adquirit en el baixada de pantalons de l’ Estatut, amb cabreig de les dos parts, un per quedar-se sense la “poltrona” i l’altre perquè els socialistes catalans, van pactar amb Esquerra, contra l’opinió del PSOE.

Els tertulians, columnistes i altres patums mediàtiques, haurien de fer més pedagogia i menys demagògia, explicant que a Catalunya hi ha una democràcia parlamentaria i no una democràcia presidencialista, i que es el Parlament que hi escull el President, a partir de les majories que s’estableixen.

Els dirigents, militants, simpatitzants i votants de CiU, han de tenir memòria històrica, no com els peixos que dura 3 segons, sinó una mica més. En les eleccions del 1999, partit més votat PSC, i es va escollir President a Jordi Pujol amb el vots favorables del PP, a canvi de no reformar l’ Estatut.

Des de diferents mitjans de comunicació catalans, ja s’està criticant el nou Govern, abans de prendre possessió, fins ara existia la “Brunete mediàtica”, haurem de batejar aquest mitjans catalans, encapçalats per “La Vanguardia Española i de las Jons” i el diari Avui.