diumenge, 15 de setembre del 2013

Herrera&Camats i la perplexitat de Solé Tura.



Després que 1.600.000.- catalans fessin la Via Catalana per la independència, si Solé Tura, visques, estaria perplex veient com la seva teoria que el nacionalisme català es burgès se’n va en orris, per altre banda Josep Termes, des d’on estigui, contempla amb entusiasme com és confirma la seva tesis sobre el moviment obrer i el catalanisme polític.
Però hores d’ara aquest debat és mort i enterrat, superat per els esdeveniments, l’independentisme és la centralitat política.
Avui probablement només hi ha dos polítics que encara creguin que el nacionalisme català es burgès, són l’inefable tàndem Herrera&Camats, els representants de la nova puta&ramoneta de la política catalana.

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Totalment d'acord, després de criticar tant la Puta i la Ramoneta, ara són ells les "esquerres" oficials que saben representar-la al seu més alt nivell ICV i PSC... és increïble.

M'alegro molt i molt de veure la transversalitat de l'independentisme i això ajuda a entendre que quan tinguem el país serà com els catalans volem que sigui.

Moltes gràcies per participar a la cadena de blogs!!!

Vaig passant i llegint i no dono l'abast perquè dia que passa i ha més posts nous i interessants. :DDD

Abraçades...

Joan Puig i Massuet ha dit...

gràcies Carme