dimarts, 8 de maig del 2007

Eleccions Municipals 2007 (II). El debat

El divendres 4 de maig, organitzat pel Grup de Debat i Tertúlia, es va celebrar a la Sala d’actes de la Biblioteca un debat entre els 7 candidats a Alcalde, l’anècdota del dia: quan anava al debat en vaig trobar en Rocamundi (Cs) en els Cinc Cantons buscant la Biblioteca, un candidat que no sap on es la biblioteca del seu poble !!
Aquí va les meves impressions:

- Miquel Rubirola (CiU): Es notar que es l’alcalde, domina molt bé les dades i te l’Ajuntament el cap. Ara va de víctima, sap que perdrà vots, intentar justificar la mala gestió i sembla que demani una prorroga.
- Ramon Vinyes (PSC): No va respondre d’una manera clara i entenedora les preguntes plantejades, semblava que llegia el programa electoral.
- Quim Ponsarnau (ERC): Soc parcial, però crec que es el candidat que va exposar més clarament les seves idees, va ser clar, concret i concís.
- Rosa Zaragoza (PP): No marca distancies amb CiU, es nota que està a gust governant amb ells, es més Rubirolista que molt convergents.
- Oriol Ferran (IC): Poc brillant, en alguns moments es va enredar, va està poc afortunat amb el tema del transport urbà i amb el tema dels immigrants.
- Lluís Blanchar (Via): No va exposar els temes amb claredat, es va equivocar quan va posar l'exemple de destinar part del pressupost de Ràdio Arenys al transport urbà, es va notar els seu enfrontament amb en Miquel Rubirola.
- Txurde Rocamundi (Cs): Fora de lloc, en nota que no coneix res d’Arenys, ni de com funcionar la política, valdria més que es dediques a un altre cosa.